Известие

Collapse
No announcement yet.

Body Computer AR 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Body Computer AR 147

Колеги интерисувам се дали някой от вас е сменял боди компютър на Алфа 147.Конкретно говоря за JTD 115.Не съм сигурен дали ще намеря точно за този мотор и ще търся алтернативи от бензинови или от Фиат Стило.Ако някой има опит да сподели дали са идентични.Еднакви са на външен вид,но с различни номера.
    Last edited by KrIv; d.m.y г., 22:46.

Номера, колега, ако не беше важен - нямаше въоПще да го пишат!!! Капиш?

Comment

Не мисля че е толкова трудно да намериш същия комп.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Номера, колега, ако не беше важен - нямаше въоПще да го пишат!!! Капиш?

Много от артикулните номера по AR и Фиат са различни,но всъщност са еднакви елементи или модули.Затова питам за инфо ако някой е сменял.Така или иначе имам под ръка за Стило и определено след пробата и прокси ълаймънт ще се чуе.
        Благодаря колеги!

Comment

Колата е вече с body computer от Стило JTD 115.Разлика няма никаква,освен в ори номера.Разлика излиза и в EPER,но става въпрос за две еднакви устройства.Опасенията които аз имах бяха заради разликата в индикацията на показанията(дисплеите на двете коли),но се оказа че дешифраторите на дисплеите са в платката на уредите непосредствено до самите дисплеи.
          След прокси ълаймънт всичко е ОК.

Comment

Ти сигурен ли си че си сменил бодито или бушонното табло,защото в бодито е имото и некакси ми се види невъзможно
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Ти сигурен ли си че си сменил бодито или бушонното табло,защото в бодито е имото и некакси ми се види невъзможно
              Е щом колегата е писал за алайнмент дали е сменил само бушонното
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бодито и предпазителите са два отделни блока свързани помежду си чрез един куплунг.Така оформят едно цяло тяло.Смених само бодито(задната кутийка),защото блока с предпазителите от донора беше с поначупени пластмаси и липсваха предпазители,а не ми се занимаваше да пренареждам.Задължително иска ълаймънт.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Е щом колегата е писал за алайнмент дали е сменил само бушонното
                  Тва за алайнмънта ясно,мма как става фокуса с имотосамо не миказвай че алайнмънта преобучава и имото
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Тва за алайнмънта ясно,мма как става фокуса с имотосамо не миказвай че алайнмънта преобучава и имото
                    Аз знам поне 3 начина за имото и не е проблем
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                    X